resantillnormalvikt

allt är inte guld och gröna skogar

Publicerad 2012-08-24 14:16:05 i Allmänt,

Precis som jag skrev i rubriken så är inte allt toppen när det gäller denna operation jag gjort, har gått med ont i magen en tid och nu har det blivit värre. Tog kontakt med sjukhuset och de är helt övertygade att jag fått början till magsår då alla symtom som jag har tyder på det, så nu blir det att äta medicinen Omeprazol ett tag så såret i magen läker, jag hoppas verkligen att det gör det.
 

71 kg

Publicerad 2012-08-14 10:01:45 i

Wow äntligen börjar jag närma mig mitt mål, nu står vågen på 71 kg och det är bara 11 kg kvar sen väger jag 60 kg som är min drömvikt. Denna resa har gått helt fantastiskt bra och jag kommer aldrig i hela mitt liv att ångra mig, vist det har varit enormt tufft i vissa stunder men så är ju livet i allmänt också :) jag kan äta det mesta men tycker inte om allt längre, mina smaklökar har förändrats en heldel och det kan kännas lite skrämmande ibland, speciellt när jag vet att jag tyckte mycket om det innan op. Igår var jag tvungen att gå på stan och köpa mig lite kläder, hade nästan inget längre att ta på mig så det blev 2 nya jeans svarta :) i st 42 :)))) fy vad förvånad jag blev, hade ju 48 sist jag handlade jeans :) en snygg klänning blev det ox och två par t- shirts vill inte köpa för mycket då det är lite kvar som ska ner :) fixade även till håret då jag inte mår så bra av att jag tappar så mycket hår, frisören hjälpte mig och klippte det lite kortare och snyggt blev det. Vi sparade rätt mycket mer än jag hade tänkt från början för om några veckor ska jag gifta mig och då måste det finnas lite hår så det kan göras en fin uppsättning med löshår :)

Kommer snart få kala fläckar ;(

Publicerad 2012-08-05 21:47:39 i

Känner mig helt knäckt snart ;( vill inte tappa mer hår, usch varje gång jag tar handen genom håret får jag en stor tuss av hår :( :( tyvärr är detta en baksida efter man gjort en gastric bypass operation

Hejsan alla =)

Publicerad 2012-08-03 11:09:17 i Allmänt,

 
 
Jag hoppas ni har det bra där ute i cyber världen, här rullar allt på som vanligt.Mitt liv består just nu av att Jobba och planerar vårt bröllop som sker den 29 sep =)
Igår beställde vi min ring och jag längtar massor efter den =)
Igår kom även min dotter Hanna och hennes kille Erik och jag fick en födelsedagspresent av dem och mina andra barn madde och hennes kille sigge och min son daniel, det blev en glassmaskin som jag har önskat mig så länge, blev så jätteglad =)
 
 
 
När det gäller min viktminskning så går det fortfarande bra och neråt, har ca 12,5 kg kvar till jag väger 60 kg som är min ideal vikt. Just nu så känner jag mig jättenöjd med det jag har gått ner och bryr mig inte så mycket om vågen för det kan lätt bli ett stressmoment annars =)
Kan även tala om att 25 cm är borta runt midjan och det är kanon skönt =)
Skulle till baka till Motala sjukhus nu i augusti men jag har fått avbeställa tiden då jag jobbade denna dag, så nu väntar jag på ny tid. Vad jag vet så ska de bara kolla upp att allt går bra för mig och att väga och mäta mig, så att det blir ett annat datum är ju ingen fara.
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela